- Berichten
- 4.901
Yes, weer een jaartje op de teller.
BMI is niet afgenomen. Denk dat ik wat gekrompen ben door het (te) heet wassen......
De cheffin wilde niet uit gaan eten. Dus zelf maar een menu gemaakt.
Vooraf:
Gegrilde Black Tiger garnalen in een teryaki marinade.
Garnalen op de rug ingeknipt. Darmkanaal eruit. Onder het pantser de marinade aangebracht, laten rusten en daarna gegrild.
Hoofdgerecht:
Op Fritz Plankie gerookte zalm met fungi risotto.
Zalm in de italiaanse kruiden gezet. Aangevuld met wat PeZo. Plankie laten weken, voorgerookt en daarna de vis erop. Kern temp. 52 C.
Glas wijn erbij en op naar de kerst.
BMI is niet afgenomen. Denk dat ik wat gekrompen ben door het (te) heet wassen......
De cheffin wilde niet uit gaan eten. Dus zelf maar een menu gemaakt.
Vooraf:
Gegrilde Black Tiger garnalen in een teryaki marinade.
Garnalen op de rug ingeknipt. Darmkanaal eruit. Onder het pantser de marinade aangebracht, laten rusten en daarna gegrild.
Hoofdgerecht:
Op Fritz Plankie gerookte zalm met fungi risotto.
Zalm in de italiaanse kruiden gezet. Aangevuld met wat PeZo. Plankie laten weken, voorgerookt en daarna de vis erop. Kern temp. 52 C.
Glas wijn erbij en op naar de kerst.