Beef en Steak

Belly rib

 
 

Roland78

Stoker
Berichten
302
Zo daar gaat i dan,ben wel even bezig geweest om de q op temperatuur te krijgen..
Heb 1 stuk in deze rub gezet van Noskos site

Ingredi?nten:
Rub:
2 eetlepels zeezout
2 eetlepels donker bruine basterdsuiker
2 eetlepels paprika poeder
1 eetlepel versgemalen zwarte peper
2 theelepels mosterdpoeder
2 theelepels knoflookpoeder

En de rib tips in het basisbbqmengsel van Steven Raichlen met daaraan toegevoegd;
1el basilicum
1el oregano
1el rozemarijn
1el gemberpoeder

IMGP6131_zps7e54c786.jpg


IMGP6134_zps3e898049.jpg


IMGP6133_zps99d96de1.jpg


Word vervolgd...
 
Ik zie dat je aluminium bak droog staat?
 
Oepsie.. :o en bedankt!! Nu niet meer  :)
 
RedFox zei:
Ik zie dat je aluminium bak droog staat?

Jij mist direct die lekkere bier lucht ;)
 
De mijne liggen inmiddels nu bijna een uur ingepakt..pff wachten duurt lang (weet zeker dat me wachten beloond gaat worden  8) )

IMGP6135_zps18fb3e5c.jpg
 
jij gaat helemaal smullen straks
 
We schuiven graag mee aan!  :D
 
Ziet er net zo lekker uit als hier. ;D
 
Zo,het laatste uurtje is aangebroken..lekker in de saus gezet,en weer terug op de q!!

IMGP6136_zpsc0fd5ced.jpg
 
Resultaat was prima  :)  buikje zit weer vol!!

IMGP6140_zpsb5d2eaff.jpg


IMGP6138_zpsbea1c546.jpg
 
Het zet er in ieder geval geslaagd uit!
 
Dat is een hele mooie rib geworden
 
Ziet er goed uit. ;D
 
Looks good!! :) ;) :D
 
Buikribbels. Moet ik ook nog eens doen. Ziet er heerlijk uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan