BasBQ
Beef en Steak

Beercanchicken voor een tokkie.

 
 

Pascal de boeck

Sprokkelaar
Berichten
34
Vorig jaar rond deze tijd kocht ik van een collega een tweedehandse weber. Ik had mij al flink ingelezen hier en elders en het eerste wat ik maakte was een BCC. Sindsdien hebben we nooit nog een gebraden kip afgehaald bij de poelier of op de markt. Zo eenvoudig en veel lekkerder. ondertussen al vele keren een kip over een blik geschoven. Vandaar dat het hoog tijd is voor een stickertje. Gisteren een kipje ingesmeerd met olijfolie en gerubd met een braadkiprub uit de supermarkt. Dit keer was het een blik Leffe dat in de kip verdween.



Met een stukje eik en kersenhout het vogeltje gegaard met dit fijne resultaat.



We hebben alweer lekker gegeten.
 
Lekker hoor, stickertje wel verdiend denk ik
 
best kippetje, welkom bij de tokkies  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan