- Berichten
- 323
Vanavond was het dan zover. BEERCAN CHICKEN. Voor velen een bekende klassieker, ik wou hem ook al langere tijd graag maken. Begonnen met een kale kip.
Eventjes dunnetjes ingesmeerd met zonnebloem olie en vervolgens eens lekker in de kip rub gezet.
Barbecue voorverwarmd naar 175 graden.
En gaan met die banaan.
Na ongeveer anderhalf uur was ik ietsje over de 72 graden in de borst maar ik moest natuurlijk de 85 graden in de dij ook raken. Het eindresultaat mocht er echter wel wezen. Een heerlijk en sappig kippetje.
Eventjes dunnetjes ingesmeerd met zonnebloem olie en vervolgens eens lekker in de kip rub gezet.
Barbecue voorverwarmd naar 175 graden.
En gaan met die banaan.
Na ongeveer anderhalf uur was ik ietsje over de 72 graden in de borst maar ik moest natuurlijk de 85 graden in de dij ook raken. Het eindresultaat mocht er echter wel wezen. Een heerlijk en sappig kippetje.