Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Oh dat heb ik nog nooit gedaan! (Dus denk wel dat ik het kan )De rub die je gebruikt, oplossen in warmwater en injecteren in de borst.(liefs een avond tevoren)
Rub kun je ook onder het vel aan brengen, des gewenst.
Temperatuur 160/170 en als hij bijna gaar is de temperatuur oplaten lopen richting de 200 voor een gebakken velletje. Wel in de gaten dat hij niet verbrand natuurlijk
Begin met de basis rub , hier kun je ook wat kerrie aan toe voegen.Oh dat heb ik nog nooit gedaan! (Dus denk wel dat ik het kan )
Nog tips voor de rub?
Die speciaal bier is er voor tijdens de bereiding lekker op te drinken, en doe maar wat kokend water in het blikGewoon een rub gebruiken die je lekker vind en niet te ruig doen.
Pak ook geen super speciaalbier, dat proef je niet terug.
lk heb er wel vaker een gemaakt maar nog niet op mijn Bastard. Op oude bbq was het wat rommelen dus hoop nu op een top resultaatVoor de eerste zou ik zeggen: keep it simple. Als het lukt kan je altijd volgende keer de smaak aanpassen
Verstuurd vanaf mijn SM-G991B met Tapatalk
Morgen weer een dagBedankt allemaal!
Ben wel bang dat het kippetje even moet wachten; Mission Impossible duur iets langer dan we dachten…
Maar wat in het vat zit… en dan neem ik de tips mooi mee!