- Berichten
- 15
Vandaag voor het eerst een beercan Chicken gemaakt. Het was een leuk gerecht waarbij ik de nodige dingen geleerd heb voor de volgende keer. Al was het vlees super mals en lekker op smaak heb ik wel gemerkt dat de poten wat langzamer garen. De borst was een mooie 73 graden op het dikste stuk. Dit was dus perfect. De poten hadden naar mijn idee wat meer gegaard mogen zijn. De bbq bleef tussen de 180 en 200 hangen. Misschien dat het daar mee te maken heeft gehad.
Dit neem ik mee voor de volgende keer.
Helaas geen foto gemaakt van toen de kip ontleed was. Daar waren de handen te vies voor geworden en de kids hadden het al op voor ik de kans kreeg.
Ik ben van mening dat het bier niet veel tot niets toevoegt vanwege de lage temp. Ik probeer hier echter geen discussie aan te slingeren omdat ik bij het inlezen er achter ben gekomen wat hier 2 verschillende meningen over zijn.
Wel ziet het er leuk uit voor het gerecht.
Al met al een heel leuk en lekker gerecht om te maken.
Dit neem ik mee voor de volgende keer.
Helaas geen foto gemaakt van toen de kip ontleed was. Daar waren de handen te vies voor geworden en de kids hadden het al op voor ik de kans kreeg.
Ik ben van mening dat het bier niet veel tot niets toevoegt vanwege de lage temp. Ik probeer hier echter geen discussie aan te slingeren omdat ik bij het inlezen er achter ben gekomen wat hier 2 verschillende meningen over zijn.
Wel ziet het er leuk uit voor het gerecht.
Al met al een heel leuk en lekker gerecht om te maken.