Beef en Steak

Beer Can Chicken

 
 

KamadoNovice

Pitmaster
Berichten
867
Met dit weer de BBQ maar 2 dagen opgestookt. We kregen vrienden met kids te eten en dan is een tafel met kip altijd goed. En een mooie manier om ook eens een sticker te verzamelen. Dus de BBC aanpak toegepast. Begonnen met een 2-tal mooie kippen via Bollensteak.nl en die in de kip rub van Smokey Goodness gezet. Toen op de BBQ, beetje hout erbij, uur en 10minuten later aan de tafel. Ook nog buiten kunnen eten wat wil een mens nog meer.
1 kip op de platesetter van gietijzer en de andere op een Heineken. Niet echt verschil in smaak, allebei super sappig. Had indirect aangehouden met 135 graden. Top weekend zo.
984FD8DF-AB3D-4E32-B477-9A57563023BE_zpsnipkkins.jpg

EF706269-2238-450C-8D95-B311C9B67064_zpsmdeukaws.jpg

063D7F55-4EE3-4C34-B7BF-CE9A18C9D5B7_zpsyxsrwdlc.jpg

0A03C03D-D336-4469-AE00-982837CDBB70_zpsa9okc9ss.jpg

5718D69A-0FC1-4874-BB15-720014800C0A_zpsmmjn7ozs.jpg
 
Yum!

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Lekker kippie!
 
Lekker! Gratz met tokkie ;)
 
Lekker👍🏻
 
Lekker hoor welkom bij de tokkies..
 
Lekker! Gefeli met je Tok !
 
Terug
Bovenaan Onderaan