- Berichten
- 867
Voor de kerst een lekkere beenham laten pekelen van 3 kg. Mooi stuk vlees dit zeg. Met wat rook en knallen maar. Klein rubje erop en that it is.
Nog een experimentje erbij.
Krabbetjes en daar de botten uit gehaald. Toen als ribfingers verder gemaakt. Lekker voor bij de borrel.
Ham had flink tijd nodig voor de kerntemp bereikt was maar toen smullen. Moet nog ff 1 dag wegzetten, afzien om er af te blijven. Anyway hier de foto?s.
En hier is de kerstsfeer optimaal
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Nog een experimentje erbij.
Krabbetjes en daar de botten uit gehaald. Toen als ribfingers verder gemaakt. Lekker voor bij de borrel.
Ham had flink tijd nodig voor de kerntemp bereikt was maar toen smullen. Moet nog ff 1 dag wegzetten, afzien om er af te blijven. Anyway hier de foto?s.
En hier is de kerstsfeer optimaal
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk