- Berichten
- 215
Beenham time
Naar de lokale slager gegaan die een heerlijke beenham voor mij apart had gelegd. 1,5 KG zonder ook maar een grammetje vet. Omdat het de eerste keer was precies door de helft gesneden zodat we later nog een keer konden genieten.
Rubben en in de koelkast
BBQ action picture . ( orgineel kwijt maar ik had nog een FB kopie )
Na 5 kwartier was de coretemp 60 graden en kon hij eraf
Nog even laten rusten in alu folie en toen aan tafel
We hebben heerlijk gegeten....
Naar de lokale slager gegaan die een heerlijke beenham voor mij apart had gelegd. 1,5 KG zonder ook maar een grammetje vet. Omdat het de eerste keer was precies door de helft gesneden zodat we later nog een keer konden genieten.
Rubben en in de koelkast
BBQ action picture . ( orgineel kwijt maar ik had nog een FB kopie )
Na 5 kwartier was de coretemp 60 graden en kon hij eraf
Nog even laten rusten in alu folie en toen aan tafel
We hebben heerlijk gegeten....