Beef en Steak

Beenham maple/mostert style

 
 
 

backupdevice

Kooltjesharker
Berichten
215
Beenham time  :)

Naar de lokale slager gegaan die een heerlijke beenham voor mij apart had gelegd. 1,5 KG zonder ook maar een grammetje vet.  Omdat het de eerste keer was precies door de helft gesneden zodat we later nog een keer konden genieten.

Rubben en in de koelkast

6i4DvfnM


BBQ action picture . ( orgineel kwijt maar ik had nog een FB kopie )

putE75oR


Na 5 kwartier was de coretemp 60 graden en kon hij eraf

jtNlE4sF


Nog even laten rusten in alu folie en toen aan tafel

jehScfV2


We hebben heerlijk gegeten....  :) :)

 
Neeeeeeeeeeeee,

Niet snijden met een broodmes!!!!! Dat is toch zonde van zo'n mooi stukje vlees dat met vlijt en aandacht is klaargemaakt.

Investeer in een goed trancheermes (lang, dun en vaak ook iets flexibel) want daar snijd je hele mooie plakken mee. En dat zonder 'scheurende' werking van die tanden!

Gr. Erwin
 
Ja dat klopt.....  :|

En het lullige... ik heb een goed mes. Niet over nagedacht maar een goede voor de volgende keer.
 
Beenhammetje altijd lekker en lekker eenvoudig om te maken. Mooi gedaan.
 
ziet er heerlijk uit
 
Nice!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan