- Berichten
- 4.946
Omdat vandaag de broers kwamen eten. En ik niet karig over wil komen... 4,5kg klaprib op de BGE gegooid.
5 mooie ribben. Met een best stuk vlees er op. Gemarineerd met peper, zout, knoflook en uienpoeder. 4u roken met eiken hout. Tot er een mooie kleur op zat. Daarna ingepakt. En door getrokken tot 91gr kern. Geslaagd voor de prik-test. Vlees in nieuwe folie ingepakt. En ingewikkeld met handdoeken. Dan een uur in de koelbox. Heerlijk vlees. Echte beef smaak. Top.
Hierbij wat plaatjes.
Trimmen, marineren en op de BGE die handel.
Na 4u mooie kleur. Peper bleef mooi plakken. Tijd om in te pakken. En de rest van de uitzet naar buiten. Voor de bij gerechten.
Zo als gezegd. Geslaagd voor de prik-test. Vlees ingepakt. En laten rusten. Toen was daar het moment van uitpakken en aansnijden. De ribben zijn ook heel mooi zichtbaar geworden.
Als bijgerecht hadden we aardappel schijfjes, Ro?mai?ne sla van de BBQ. En een bak koolsla. Als na gerecht ananas gegrild met een schep roomijs. We hebben behoorlijk gegeten zeg maar
Nu uitbuiken op de bank.
Groeten Bram.
5 mooie ribben. Met een best stuk vlees er op. Gemarineerd met peper, zout, knoflook en uienpoeder. 4u roken met eiken hout. Tot er een mooie kleur op zat. Daarna ingepakt. En door getrokken tot 91gr kern. Geslaagd voor de prik-test. Vlees in nieuwe folie ingepakt. En ingewikkeld met handdoeken. Dan een uur in de koelbox. Heerlijk vlees. Echte beef smaak. Top.
Hierbij wat plaatjes.
Trimmen, marineren en op de BGE die handel.
Na 4u mooie kleur. Peper bleef mooi plakken. Tijd om in te pakken. En de rest van de uitzet naar buiten. Voor de bij gerechten.
Zo als gezegd. Geslaagd voor de prik-test. Vlees ingepakt. En laten rusten. Toen was daar het moment van uitpakken en aansnijden. De ribben zijn ook heel mooi zichtbaar geworden.
Als bijgerecht hadden we aardappel schijfjes, Ro?mai?ne sla van de BBQ. En een bak koolsla. Als na gerecht ananas gegrild met een schep roomijs. We hebben behoorlijk gegeten zeg maar
Nu uitbuiken op de bank.
Groeten Bram.