- Berichten
- 68
Weer een stukje vlees van de ToDo lijst af. De beef Ribs volgens recept van Jord uit zijn eerste boek Smokey Goodness. Vlees bij BBQuality besteld. Mijn slager kan er wel aankomen, maar dan moet ik het ruim op tijd bestellen...
Uiteindelijk de hele dag op de smoker gelegen (van 9:00 tot 18:30). Op het laatst toch maar ingepakt want de temperatuur bleef maar hangen op 78 graden. Wel de hele dag de smoker (WSM) mooi op temperatuur kunnen houden tussen de 100 en 110 C. Het wachten was het gelukkig waard, leuk om te doen en vooral erg toch ook een bite.
Uiteindelijk de hele dag op de smoker gelegen (van 9:00 tot 18:30). Op het laatst toch maar ingepakt want de temperatuur bleef maar hangen op 78 graden. Wel de hele dag de smoker (WSM) mooi op temperatuur kunnen houden tussen de 100 en 110 C. Het wachten was het gelukkig waard, leuk om te doen en vooral erg toch ook een bite.




