Koopman
Tondelzoeker
- Berichten
- 18
Er lag afgelopen weekend nog een mooie hoeveelheid Beef Ribfingers "tierno" in de vriezer, en daar wilde ik wat leuks mee.
Eerst de dikke vliezen eraf, en gekruid met een beef rub. De BBQ op 150 graden met wat rookhout. Daarnaast paprika en knoflook erop om te poffen voor een salsa.
Knoflook er na een halfuurtje afgehaald, de paprika mocht nog wat langer tot die zwart was. Deze twee uiteindelijk verwerkt in een salsa met tomaat.
Na zo'n 1,5 uur even prikken om te kijken of het vlees al zacht genoeg was. Kon nog wel even en uiteindelijk na 2 uur eraf gehaald.
Dit in stukjes gesneden, en samen met guacamole, crème fraiche, de salsa, het vlees en een bosuitje voor het groen op een flatbread gepresenteerd.
Kon ik ook eindelijk m'n "taco" plank gebruiken, die dus ook geschikt is voor flatbread.
Viel hier erg in de smaak!
Eerst de dikke vliezen eraf, en gekruid met een beef rub. De BBQ op 150 graden met wat rookhout. Daarnaast paprika en knoflook erop om te poffen voor een salsa.
Knoflook er na een halfuurtje afgehaald, de paprika mocht nog wat langer tot die zwart was. Deze twee uiteindelijk verwerkt in een salsa met tomaat.
Na zo'n 1,5 uur even prikken om te kijken of het vlees al zacht genoeg was. Kon nog wel even en uiteindelijk na 2 uur eraf gehaald.
Dit in stukjes gesneden, en samen met guacamole, crème fraiche, de salsa, het vlees en een bosuitje voor het groen op een flatbread gepresenteerd.
Kon ik ook eindelijk m'n "taco" plank gebruiken, die dus ook geschikt is voor flatbread.
Viel hier erg in de smaak!