- Berichten
- 40
Eerste keer stoven vanaf de BBQ! Best spannend wanneer je van indirect vuur naar direct gaat en weer terug naar indirect, maar t was redelijk te doen. Gelukkig had ik goede bbq handschoenen
Ik mikte op stoven op 180gr maar kwam uit op 200 doordat de dome al lekker opgewarmd was. Dit recept gebruikt en aangepast om ook wat te roken in het begin: https://www.sipandfeast.com/beef-bourguignon/
Voor een eerste keer niet gek, maar ik wil toch wel wat meer rook smaak erin de volgende keer. De smaak zat m vooral in de lekkere rode wijn saus
Materiaal lijst:
• Rundvlees: 1,35 kg (3 lb)
• Olie: 30 ml (2 el)
• Boter: 30 g (2 el)
• Uien: 120 g (1 cup)
• Wortelen: 240 g (1-2 grote wortelen)
• Bloem: 30 g (2 el)
• Knoflook: 3 teentjes
• Bouillon: 480 ml (2 cups)
• Rode wijn: 750 ml (1 fles)
• Kruiden: 2 laurierblaadjes, tijm, zout en peper naar smaak
Ik mikte op stoven op 180gr maar kwam uit op 200 doordat de dome al lekker opgewarmd was. Dit recept gebruikt en aangepast om ook wat te roken in het begin: https://www.sipandfeast.com/beef-bourguignon/
Voor een eerste keer niet gek, maar ik wil toch wel wat meer rook smaak erin de volgende keer. De smaak zat m vooral in de lekkere rode wijn saus
Materiaal lijst:
• Rundvlees: 1,35 kg (3 lb)
• Olie: 30 ml (2 el)
• Boter: 30 g (2 el)
• Uien: 120 g (1 cup)
• Wortelen: 240 g (1-2 grote wortelen)
• Bloem: 30 g (2 el)
• Knoflook: 3 teentjes
• Bouillon: 480 ml (2 cups)
• Rode wijn: 750 ml (1 fles)
• Kruiden: 2 laurierblaadjes, tijm, zout en peper naar smaak