Beef en Steak

Beef back ribs

Maurice1974

Tondelzoeker
Berichten
16
Vanochtend begonnen aan de beef ribs gekocht bij bbquality 1,3 kilo
IMG_6125.jpeg


Daarna vliesje eraf in 2 stukken gesneden en spg rubke eroverheen gestrooit
IMG_6127.jpeg

Bbq aangstoken nadat ie lekker aan het roken was op 115 graden met eikenhout de ribben erop.

IMG_6130.jpeg


IMG_6129.jpeg


Dit staat nu bijna 2 uur zo.
Dus nu maar wachten tot ik ze in kan gaan pakken in slagerspapier of aluminium,daar ben ik nog niet overuit.
 
Dit staat nu bijna 2 uur zo.
Dus nu maar wachten tot ik ze in kan gaan pakken in slagerspapier of aluminium,daar ben ik nog niet overuit.
Die keuze zou voor mij heel eenvoudig zijn, ALU FOLIE. Butcher paper geeft een hoop geknoei. nergens voor nodig.
 
Gekozen voor de aluminium
IMG_6131.jpeg

IMG_6132.jpeg

Nu maar weer wachten. Een ui erop gelegt. Ben wel benieuwd wat er gebeurd als ie op deze temp gaar gaat worden
 
Dat ziet er lekker uit zeg.

Had je er ook niet iets bij gedaan bij het inpakken of niet?

Ik heb ook nog een rack liggen van deze, krijg er helemaal zin in.
 
ik heb m alleen gerubt daarna uurtje of 2,5 gerookt. En zonder iets erbij ingepakt.
Heb ze daarna laten garen tot 93 graden.
Nu waren ze boterzacht maar heb ook wel eens moeten wachten tot 95 graden.
Dat is een kwestie van prikken met een sateprikker
 
Terug
Bovenaan Onderaan