BasBQ
Beef en Steak

Bedankt h?, RedFox ;)

 
 
 
 
 
 

noskos

Administrator
Forumleiding
Berichten
11.858
usy9edaz.jpg
 
lekkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
 
En ik eet kip.... :(
 
"Dwangmatig gedrag" Daar heb ik ook vaak last van.
Je ziet of hoort iets en gelijk wil je het ook hebben :(
 
Waar een vraagje al niet tot kan leiden  ;D ,Ziet er goed uit
 
wat heb ik gemist?
 
Dat ziet er smakelijk uit!
 
Heerlijk hoor!! :p schuif maar door!! ;)
 
Krijg spontaan weer trek! Best irritant als je net gegeten hebt ;)
 
structor zei:
Dennis is je recept nog actueel, want mijn vrouw is dol op speklapjes (daarom vind ze mij ook zo lief  ::))
Volgens mij is het recept in de loop der jaren nogal aan wat evolutie onderhevig geweest  :)
Ik stel het wel op prijs dat mijn vraag van gisteren bij Noskos een vonkje heeft laten uitgroeien tot een vuurtje in de BGE!
Ben ook benieuwd naar foto's van "gereed product" , zullen hopelijk ook volgen Dennis? Op voorhand dank... ;)
(en geinige titel van draadje btw)
 
Ow sorry, het vlees heeft geen foto overleefd :)

Het recept wijzigt constant, op het moment is het een zakje Roast Red Pork, dat maak ik aan volgens het recept met een halve cup water en dan gaan er 3 a 4 eetlepels Char Sui marinade van Lee Kum Kee doorheen. Daar gaan de speklapjes in.
Volgende keer ga ik experimenteren met minder water om het nog wat dikker te krijgen, is een beetje mijn "pet project". Maak al zo'n 25 jaar verschillende recepten. Misschien ook maar eesn terug naar de basis en alles helemaal zelf maken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan