- Berichten
- 3.379
Gisteren was de 2e versie van de jaarlijkse bbq in Hoogeveen.
http://www.bbqwedstrijdhoogeveen.nl/
Om wat meer ruchtbaarheid hier aan te geven maar even een postje gemaakt.
Voor mij was dit de eerste wedstrijd in team verband, en aangezien ik tijdens de afgelopen treffens steeds moest werken, mijn eerste echte contact met mede BBQ collega's.
Van de teams welke hier op dit forum rondhangen ben ik helaas niemand tegen gekomen (misschien was het onbekend, of onbemind :-\ )
Zijn er ?berhaupt mensen van hier geweest ?
De wedstrijd is er een in de stijl van het NK, m.a.w. een mooi bordje opmaken e.d. (en ik snap dat dit niet iedereen aanspreek, en dat geeft natuurlijk ook niet)
Al vraag ik mij af of dit niet door de teams zelf is gekomen :-\
Er zijn 10 punten te verdienen per gerecht, waarvan maar 2 punten zijn voor presentatie, 2 voor moeilijkheidsgraad, 4 voor smaak, en 2 voor Cuisson.
Bij het maken van de Steven en me zie ik ook mooie bordjes met diverse garnituur voorbij komen. (zo heel veel anders hoeft het niet te zijn )
Het super gezellig om met collega's onder elkaar te zijn, en mede daardoor voor mij een geweldige ervaring.
Voor meer informatie, en wat plaatjes ff op mijn blog kijken
http://macsbbqpit.blogspot.nl/2013/05/bbq-wedstrijd-hoogeveen-2013.html
Hopelijk tot volgend jaar
Mac
http://www.bbqwedstrijdhoogeveen.nl/
Om wat meer ruchtbaarheid hier aan te geven maar even een postje gemaakt.
Voor mij was dit de eerste wedstrijd in team verband, en aangezien ik tijdens de afgelopen treffens steeds moest werken, mijn eerste echte contact met mede BBQ collega's.
Van de teams welke hier op dit forum rondhangen ben ik helaas niemand tegen gekomen (misschien was het onbekend, of onbemind :-\ )
Zijn er ?berhaupt mensen van hier geweest ?
De wedstrijd is er een in de stijl van het NK, m.a.w. een mooi bordje opmaken e.d. (en ik snap dat dit niet iedereen aanspreek, en dat geeft natuurlijk ook niet)
Al vraag ik mij af of dit niet door de teams zelf is gekomen :-\
Er zijn 10 punten te verdienen per gerecht, waarvan maar 2 punten zijn voor presentatie, 2 voor moeilijkheidsgraad, 4 voor smaak, en 2 voor Cuisson.
Bij het maken van de Steven en me zie ik ook mooie bordjes met diverse garnituur voorbij komen. (zo heel veel anders hoeft het niet te zijn )
Het super gezellig om met collega's onder elkaar te zijn, en mede daardoor voor mij een geweldige ervaring.
Voor meer informatie, en wat plaatjes ff op mijn blog kijken
http://macsbbqpit.blogspot.nl/2013/05/bbq-wedstrijd-hoogeveen-2013.html
Hopelijk tot volgend jaar
Mac