K 
		
				
			
		KoenSmid
Gast
Twee weken geleden heb ik voor het eerst gebbqd samen met Emiel.
We hebben gekozen voor twee recepten van Steven & Me: De Zuid-Afrikaanse springbok met Apenkliersaus & kip Yakitori.
Voor het vlees van de Zuid-Afrikaanse springbok hebben we varkenshaas gebruikt.
Verder kwam Emiel nog met het idee om er gevulde paprika's van de bbq en een koeskoes salade bij te eten.
Hierbij wat foto's en een video van het resultaat!
De Zuid-Afrikaanse springbok met Apenkliersaus:
		
		
	
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
De kip Yakitori:
https://www.youtube.com/watch?v=1UWW10_b_QU
	
		
			
		
		
	
				
			We hebben gekozen voor twee recepten van Steven & Me: De Zuid-Afrikaanse springbok met Apenkliersaus & kip Yakitori.
Voor het vlees van de Zuid-Afrikaanse springbok hebben we varkenshaas gebruikt.
Verder kwam Emiel nog met het idee om er gevulde paprika's van de bbq en een koeskoes salade bij te eten.
Hierbij wat foto's en een video van het resultaat!
De Zuid-Afrikaanse springbok met Apenkliersaus:
 
	 
	 
	 
	De kip Yakitori:
https://www.youtube.com/watch?v=1UWW10_b_QU
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 . Je zou dit ook in de Q moeten kunnen doen, lijkt me erg leuk om een PP te zien ontstaan!
. Je zou dit ook in de Q moeten kunnen doen, lijkt me erg leuk om een PP te zien ontstaan! Enne voor de liefhebber, de couscous was van Jammie Oliver en is erg aan te raden!
 Enne voor de liefhebber, de couscous was van Jammie Oliver en is erg aan te raden!
