- Berichten
- 363
We hadden nog een klein stukje buikspek liggen. Mijn vrouw vroeg al een tijdje wanneer ik dat eens ging klaar maken.
Omdat er bbq saus over de burned ends moet, wilde ik deze zelf maken en hier bier aan toevoegen zodat ik meteen ook met de fotowedstrijd kon meedoen.
Na een recept gevonden te hebben kon ik aan het werk.
Alles lekker een tijdje laten pruttelen.
Na het afkoelen alles in een wekpot.
Het buikspek in stukjes van 5cm snijden. Maar hoe groot is 5cm eigenlijk?
De volgende dag tijd om ze op de BBQ te leggen. Ieder half uur nog even sprayen met het overgebleven bier.
Tijd voor de boter en honing, dan weer afgedekt terug voor 2 uur.
Nu tijd voor de saus, en weer even terug op de BBQ. Met frikadel burned ends.
En dan lekker op een bolletje.
Smaakte echt lekker.
Omdat er bbq saus over de burned ends moet, wilde ik deze zelf maken en hier bier aan toevoegen zodat ik meteen ook met de fotowedstrijd kon meedoen.
Na een recept gevonden te hebben kon ik aan het werk.
Alles lekker een tijdje laten pruttelen.
Na het afkoelen alles in een wekpot.
Het buikspek in stukjes van 5cm snijden. Maar hoe groot is 5cm eigenlijk?
De volgende dag tijd om ze op de BBQ te leggen. Ieder half uur nog even sprayen met het overgebleven bier.
Tijd voor de boter en honing, dan weer afgedekt terug voor 2 uur.
Nu tijd voor de saus, en weer even terug op de BBQ. Met frikadel burned ends.
En dan lekker op een bolletje.
Smaakte echt lekker.