BasBQ
Beef en Steak

Bavette rollade gevuld met Chimmichurri

Romtomkes

Tondelzoeker
Berichten
10
Afgelopen weekend maar weer eens een bavette rollade gemaakt. Deze keer geen vulling met pesto, kaas of zongedroogde tomaten maar zelfgemaakte chimmichurry.

Eerst langzaam laten garen met wat eikenhout van wijnvaten, daarna nog snel even afgrillen.

De combinatie tussen bavette en de “frisse smaak met pit” van de chimmichurri vonden we erg goed, de serveerplank was dan ook binnen no time leeg. Kortom: voor herhaling vatbaar.

Zie foto’s voor het resultaat.

Meer zien? Check de instagrampagina @toniqsbbq

C72307F6-C4A1-425D-A236-B645FC3FEC20.jpeg
B963BF18-7599-49DE-B5AF-3150E21D9144.jpeg
462AE51C-E6BD-4A56-B8F3-996372F45BEB.jpeg
be915047-afef-4d86-a2ae-ba1676965604.jpeg
 
Ik gebruik de Meater 2. Deze meet op verschillende punten zelf de temperatuur van het vlees dus ik doe dat wel. Als ik die niet zou hebben zou ik regelmatig op verschillende plekken even meten.
 
Terug
Bovenaan Onderaan