- Berichten
- 231
Vandaag geen tijd voor ingewikkelde recepten en lange bereidingen. Wel een mooi stukje bavette gescoord bij de super.
Dus aardappeltjes en gevulde portobello’s, samen met de bavette (met raspberry-chipotlerub) op 110 graden en een rookblokje (rode wijn) indirect op de Q.
De portobello’s er al eerder afgehaald als een lekker hapje vooraf. Toen de bavette 48 graden was, hem op de plank gelegd en de bbq goed opgestookt naar zo’n 220 graden.
De aardappeltjes doorgeschoven naar het indirect deel en boven het vuur de bavette afgegrilld tot 55 graden.
Niet heel ingewikkeld, wel heel lekker!
Dus aardappeltjes en gevulde portobello’s, samen met de bavette (met raspberry-chipotlerub) op 110 graden en een rookblokje (rode wijn) indirect op de Q.
De portobello’s er al eerder afgehaald als een lekker hapje vooraf. Toen de bavette 48 graden was, hem op de plank gelegd en de bbq goed opgestookt naar zo’n 220 graden.
De aardappeltjes doorgeschoven naar het indirect deel en boven het vuur de bavette afgegrilld tot 55 graden.
Niet heel ingewikkeld, wel heel lekker!