Beef en Steak

Balsamico ribs

 

FJP84

Kooltjesharker
Berichten
191
Ik wil binnenkort een nieuwe ribs variant proberen. Balsamico ribs.

Ik heb verschillende recepten bekeken en toch een vraag.

Ik wilde in eerste instantie een marinade maken obv balsamico azijn, honing, knoflook, rozemarijn en tijm en daarin de ribs 's nachts laten marineren. Volgende dag op de Q en van het restant van de marinade en glaze maken en de ribs af en toe moppen.

Echter veel recepten gaan uit van een basis dry rub, grillen en af en toe moppen met de balsamico glaze.

Is dit aan te raden ipv mijn initiële idee van de marinade of maakt dat niet uit. Als eventuele dry rub zat ik zelf meer aan een spg rub te denken met mogelijk wat oregano erbij.

Ik zie graag tips tegemoet. dank alvast!

Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
 
Goed idee Balsamico Ribs. Mijn ervaring is dat als je de ribs marineerd het vlees door de zuren malser wordt en sappiger blijft.
Zeker als je het op de 3-2-1 methode doet.
 
Zou een cola bbq saus er goed bij passen?

Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan