Ik wil binnenkort een nieuwe ribs variant proberen. Balsamico ribs.
Ik heb verschillende recepten bekeken en toch een vraag.
Ik wilde in eerste instantie een marinade maken obv balsamico azijn, honing, knoflook, rozemarijn en tijm en daarin de ribs 's nachts laten marineren. Volgende dag op de Q en van het restant van de marinade en glaze maken en de ribs af en toe moppen.
Echter veel recepten gaan uit van een basis dry rub, grillen en af en toe moppen met de balsamico glaze.
Is dit aan te raden ipv mijn initiële idee van de marinade of maakt dat niet uit. Als eventuele dry rub zat ik zelf meer aan een spg rub te denken met mogelijk wat oregano erbij.
Ik zie graag tips tegemoet. dank alvast!
Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
Ik heb verschillende recepten bekeken en toch een vraag.
Ik wilde in eerste instantie een marinade maken obv balsamico azijn, honing, knoflook, rozemarijn en tijm en daarin de ribs 's nachts laten marineren. Volgende dag op de Q en van het restant van de marinade en glaze maken en de ribs af en toe moppen.
Echter veel recepten gaan uit van een basis dry rub, grillen en af en toe moppen met de balsamico glaze.
Is dit aan te raden ipv mijn initiële idee van de marinade of maakt dat niet uit. Als eventuele dry rub zat ik zelf meer aan een spg rub te denken met mogelijk wat oregano erbij.
Ik zie graag tips tegemoet. dank alvast!
Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk