- Berichten
- 503
Abt, kip, varkenshaas of garnalen, alles smaakt beter met bacon.
Maar welke bacon bedoelt men nou eigenlijk, sterker nog: Bedoelt men wel wat wij hier
in Nederland bacon noemen.
Dit zie ik 99/100 keer als ik naar bacon zoek:
En dan meestal alleen met het ronde gedeelte en niet zo zeer met het wat vettere staartje er aan.
(en tenenkrommend dun gesneden)
Maar in veel receptenboeken en filmpjes zie ik deze:
Hebben wij hier in nederland daar niet gewoon 86 andere namen voor verzonnen afhankelijk van het recept.
Ontbijtspek, zeeuwsspek, gildespek of pannekoekenspek?
Het wikkelen van je vlees of pepers gaat in die spekvarianten namelijk een stuk beter dan in de ronde versies.
Trek ik de juiste conclusie ik kan ik gewoon ontbijtspek halen in het vervolg?
Of toch beter: ??
Maar welke bacon bedoelt men nou eigenlijk, sterker nog: Bedoelt men wel wat wij hier
in Nederland bacon noemen.
Dit zie ik 99/100 keer als ik naar bacon zoek:
En dan meestal alleen met het ronde gedeelte en niet zo zeer met het wat vettere staartje er aan.
(en tenenkrommend dun gesneden)
Maar in veel receptenboeken en filmpjes zie ik deze:
Hebben wij hier in nederland daar niet gewoon 86 andere namen voor verzonnen afhankelijk van het recept.
Ontbijtspek, zeeuwsspek, gildespek of pannekoekenspek?
Het wikkelen van je vlees of pepers gaat in die spekvarianten namelijk een stuk beter dan in de ronde versies.
Trek ik de juiste conclusie ik kan ik gewoon ontbijtspek halen in het vervolg?
Of toch beter: ??