Beef en Steak

bacon doorgaren

 
 
 

Eddeped

Pitmaster
Berichten
767
Wat ik me eigenlijk nog afvroeg is het volgende. Als ik nou mijn bacon laat doorgaren tot de zelfde temp als pulled pork, wat voor vlees krijg je dan? En gelijk de volgende vraag is dat lekker, zou je zo bijvoorbeeld char siu kunnen maken of haal ik nou dingen door elkaar. Ik weet wel dat char siu gewoon geroosterd vlees is, zonder een week in het zout. Maar ik vroeg het me even af.
 
Char sui maak ik van speklapjes, zelfde vlees, maar wat het char sui maakt is de marinade.
 
Eddeped, ik zou zeggen....."probeer het eens, en verras ons met je bevindingen"

Misschien is het geweldig, en misschien ook niet (te droog?)
En wie weet misschien een gat in de markt  ;)

Mac
 
Volgens mij wordt het zo droog als gort,en dat zou zonde zijn.
 
Misschien krijg je dan zoiets als dat Duitse, en Oostenrijkse spek.
Die is veel steviger van struktuur, maar ook erg lekker (is een beetje harder/ massiever)
"Lekker"  heeft natuurlijk ook met de gebruikte kruiden e.d. te maken natuurlijk.

Mac
 
Terug
Bovenaan Onderaan