grill_and_gainz
Tondelzoeker
- Berichten
- 2
Vandaag terug naar mijn roots: brood bakken! Als oud-bakker blijf ik genieten van dit ambacht, helemaal als het op de BBQ kan. Dit brood is gemaakt met Veluwse heidehoning, een kookstuk van havervlokken, kaneel en een vleugje venkelzaad—een verrassend smaakaccent!
Na al die jaren kan ik het nog steeds, dankzij alles wat ik heb mogen leren op het ROC van Amsterdam tijdens mijn opleiding brood en banket. En natuurlijk een dikke dank aan mijn leerkrachten voor die mooie jaren waarin ik de basis écht onder de knie kreeg. Sommige dingen verleer je nooit!
Naast het brood heb ik ook een heerlijke kippenbout gemaakt, want een BBQ zonder vlees is niet compleet.
Verstuurd vanaf mijn Pixel 8 Pro met Tapatalk
Na al die jaren kan ik het nog steeds, dankzij alles wat ik heb mogen leren op het ROC van Amsterdam tijdens mijn opleiding brood en banket. En natuurlijk een dikke dank aan mijn leerkrachten voor die mooie jaren waarin ik de basis écht onder de knie kreeg. Sommige dingen verleer je nooit!
Naast het brood heb ik ook een heerlijke kippenbout gemaakt, want een BBQ zonder vlees is niet compleet.
Verstuurd vanaf mijn Pixel 8 Pro met Tapatalk