Beef en Steak

Back too my roots ( bakker )

grill_and_gainz

Tondelzoeker
Berichten
2
Vandaag terug naar mijn roots: brood bakken! Als oud-bakker blijf ik genieten van dit ambacht, helemaal als het op de BBQ kan. Dit brood is gemaakt met Veluwse heidehoning, een kookstuk van havervlokken, kaneel en een vleugje venkelzaad—een verrassend smaakaccent!

Na al die jaren kan ik het nog steeds, dankzij alles wat ik heb mogen leren op het ROC van Amsterdam tijdens mijn opleiding brood en banket. En natuurlijk een dikke dank aan mijn leerkrachten voor die mooie jaren waarin ik de basis écht onder de knie kreeg. Sommige dingen verleer je nooit!

Naast het brood heb ik ook een heerlijke kippenbout gemaakt, want een BBQ zonder vlees is niet compleet.


9e81ac9fa8871f0a1fd06866c9b734a9.jpg
3779ecca1f3a78b8dfbf060f6298e9fa.jpg
3130ff8ca9daa7114906d15429dbbf2f.jpg
e13a47d97e0029440e95b273704dd835.jpg


Verstuurd vanaf mijn Pixel 8 Pro met Tapatalk
 
Dat heb je mooi gemaakt. Brood bakken heeft iets magisch, zeker als je het alleen kneed met je handen.

Het onderdeel bijgerechten is bedoeld voor complete recepten. Dit is een mooi verslag en past beter in hot and fast.
Zal het even verplaatsen.
 
Vrij stevige rakker zo te zien!
 
Terug
Bovenaan Onderaan