- Berichten
- 2.088
Vandaag voor mijn website nog een keertje babybacks gemaakt met rubs die ik heb gehad van true2bbq (slap yo' daddy meat rub en head country championship rub). Bij deze de verkorte versie en fotoimpresse.
Tijdens de Tony stone tip van Jim Johnson gekregen om ribs altijd even 2 minuten in water te leggen met beetje azijn om het muffe eraf te halen (als ze uit vriezer komen of vacuum verpakt zijn). bij deze gedaan.
Rubs aangebracht:
Toen gingen ze erop:
Gemaakt op 2,5 - 1,25 - 1. Na bijna 5 uurtjes was dit het resultaat
Het was heerlijk! Wat vonden we van de rubs? ik vond de rub van Harry Soo erg lekker. Goed uitgebalanceerd met een kleine kick aan het einde. Hij was erg kruidig, maar niet te. Mijn vrouwlief vond de Head Country lekkerder. Deze was ook zeker niet verkeerd, maar was iets minder uitgesproken.
Tijdens de Tony stone tip van Jim Johnson gekregen om ribs altijd even 2 minuten in water te leggen met beetje azijn om het muffe eraf te halen (als ze uit vriezer komen of vacuum verpakt zijn). bij deze gedaan.
Rubs aangebracht:
Toen gingen ze erop:
Gemaakt op 2,5 - 1,25 - 1. Na bijna 5 uurtjes was dit het resultaat
Het was heerlijk! Wat vonden we van de rubs? ik vond de rub van Harry Soo erg lekker. Goed uitgebalanceerd met een kleine kick aan het einde. Hij was erg kruidig, maar niet te. Mijn vrouwlief vond de Head Country lekkerder. Deze was ook zeker niet verkeerd, maar was iets minder uitgesproken.