Beef en Steak

BabyBacks met knoflook en wijn aan het spit.

 
 
 

El Chico

Stoker
Berichten
349
Ik raak maar niet uitgelezen in de boeken van Steven Raichlin en heb me zelfs opgegeven voor Steven&Me.
Ik heb inmiddels al 2 recepten kunnen inhalen.
Bij mijn laatste leessessie kwam ik in het boek Planet BBQ het recept BabyBack ribs met knoflook en wijn aan het spit tegen.
Ribs aan het spit, hoe kom je erop.
Die moest ik natuurlijk maken.
Het vlees viel niet van het bot af, maar had nog een lekkere bite.
Ik heb et wel nog wat paprikapoeder over gestrooid bij aanvang. Haha toch nog iets van eigen inbreng ;-)
Op de achtergrond proefde je de wijn en ook een vleugje knoflook.
Wat wedges erbij en smullen maar.

Zo en nu weer Steven&Me's inhalen en ondertussen verder zoeken naar een recept voor maart 2015.







jyzu5y3y.jpg


unava7aj.jpg


2eqe3ypu.jpg
 
dat ziet er zeer smaakvol uit
 
lekker hoor!
 
Nice!
 
Ja hoor, dit wil ik wel eten!!! :D
 
Leuk, Tsunami-ribbetjes :D
(als in "er zitten golfjes in")
 
Yummie!
 
Heel leuk idee van Steven, om die ribbels aan het spit te rijgen.
 
Hmm maar eens opzoek naar een spit! Mooie ribs!
 
ReneR zei:
Leuk, Tsunami-ribbetjes :D
(als in "er zitten golfjes in")

Dat vind ik wel goed gevonden, die hou ik erin, Tsunami-Ribs...
 
Ziet er heerlijk uit, was de buitenkant nu ook wat knapperiger/harder doordat het gergrild was???
 
@ Boel0037 Ja er zat een mooie bite aan en ze waren ook "harder" dan ribs die ingepakt zijn.
 
Terug
Bovenaan Onderaan