- Berichten
- 349
Ik raak maar niet uitgelezen in de boeken van Steven Raichlin en heb me zelfs opgegeven voor Steven&Me.
Ik heb inmiddels al 2 recepten kunnen inhalen.
Bij mijn laatste leessessie kwam ik in het boek Planet BBQ het recept BabyBack ribs met knoflook en wijn aan het spit tegen.
Ribs aan het spit, hoe kom je erop.
Die moest ik natuurlijk maken.
Het vlees viel niet van het bot af, maar had nog een lekkere bite.
Ik heb et wel nog wat paprikapoeder over gestrooid bij aanvang. Haha toch nog iets van eigen inbreng ;-)
Op de achtergrond proefde je de wijn en ook een vleugje knoflook.
Wat wedges erbij en smullen maar.
Zo en nu weer Steven&Me's inhalen en ondertussen verder zoeken naar een recept voor maart 2015.
![](http://i1302.photobucket.com/albums/ag135/imacboy/2014-02/image_zps3775aba9.jpeg)
Ik heb inmiddels al 2 recepten kunnen inhalen.
Bij mijn laatste leessessie kwam ik in het boek Planet BBQ het recept BabyBack ribs met knoflook en wijn aan het spit tegen.
Ribs aan het spit, hoe kom je erop.
Die moest ik natuurlijk maken.
Het vlees viel niet van het bot af, maar had nog een lekkere bite.
Ik heb et wel nog wat paprikapoeder over gestrooid bij aanvang. Haha toch nog iets van eigen inbreng ;-)
Op de achtergrond proefde je de wijn en ook een vleugje knoflook.
Wat wedges erbij en smullen maar.
Zo en nu weer Steven&Me's inhalen en ondertussen verder zoeken naar een recept voor maart 2015.
![](http://i1302.photobucket.com/albums/ag135/imacboy/2014-02/image_zps3775aba9.jpeg)
![jyzu5y3y.jpg](http://img.tapatalk.com/d/14/02/08/jyzu5y3y.jpg)
![unava7aj.jpg](http://img.tapatalk.com/d/14/02/08/unava7aj.jpg)
![2eqe3ypu.jpg](http://img.tapatalk.com/d/14/02/08/2eqe3ypu.jpg)