Hallo lotgenoten!
Al jaren gebruik ik diverse bbq's (gas en kolen maar nu alleen maar kolen) en heb ik mezelf het meeste aangeleerd. Maar sinds ik me aan het ori?nteren was op een Kamado lees ik meer en meer op het Internet. Zodoende kwam ik hier uit.
Wat mij opvalt is dat de sfeer net zo is als bij een goede Q. Ontspannen, een lach en vooral veel tops en tips. Dus na lang "meelezen" me nu maar aangemeld.
Ik ben nu in het bezit van een Cobb (voor in de caravan) en een Bastard. Hoop veel van jullie te leren en misschien dat ik wat foto's plaats (duh!).
Afgelopen dagen de Bastard een aantal keren opgewarmd om hem klaar te stomen voor het echte werk. Hoop dat de BCC morgen lukt! Zal het eerste gerecht zijn van de Kamado. Ik ga voor een broodje pulled chicken.
Groet
Apejoekie
(Ps. Verkleuring op het plaatje komt omdat ik de margrietschijf eerst heb ingesmeerd met olijfolie en op 250 graden in de oven heb gedaan om tegen roest te beschermen)
Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk
Al jaren gebruik ik diverse bbq's (gas en kolen maar nu alleen maar kolen) en heb ik mezelf het meeste aangeleerd. Maar sinds ik me aan het ori?nteren was op een Kamado lees ik meer en meer op het Internet. Zodoende kwam ik hier uit.
Wat mij opvalt is dat de sfeer net zo is als bij een goede Q. Ontspannen, een lach en vooral veel tops en tips. Dus na lang "meelezen" me nu maar aangemeld.
Ik ben nu in het bezit van een Cobb (voor in de caravan) en een Bastard. Hoop veel van jullie te leren en misschien dat ik wat foto's plaats (duh!).
Afgelopen dagen de Bastard een aantal keren opgewarmd om hem klaar te stomen voor het echte werk. Hoop dat de BCC morgen lukt! Zal het eerste gerecht zijn van de Kamado. Ik ga voor een broodje pulled chicken.
Groet
Apejoekie
(Ps. Verkleuring op het plaatje komt omdat ik de margrietschijf eerst heb ingesmeerd met olijfolie en op 250 graden in de oven heb gedaan om tegen roest te beschermen)
Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk