M
martiepolo
Gast
Om niet gelijk te beginnen met mijn meest recente verslaving toe te lichten...de WSM...
...zal ik beginnen met mijn naam: Martijn, 34 jaar, woonachtig in het mooie Zuidlaren (Drenthe).
Sinds een jaar of 10 actief op de Weber one touch gold 57 cm, wat tot voor kort in mijn ogen "BBQ-en" was (hamburgers, spareribs en braadworsten)
Ookal zijn die varianten op zijn tijd ook lekker, moet ik toch eerlijk bekennen dat ik sinds een maand geleden ge?nfecteerd ben met het low & slow virus.
Door een kennismaking met oa pp, chicken cupcakes & baby backribs, bij een vriend in Breda: Tom (http://www.southerndutchbbq.nl/) moet ik eerlijk bekennen dat mijn One Touch Gold er binnen een week een broertje bij had, namelijk de: Weber Smokey Mountain 47 cm.
En tot nu toe zijn de eerste PP, en de eerste exemplaren baby backribs en buikribbetjes een feit.
Hopelijk krijg ik nog veel tips en goede recepten/idee?n van een ieder op deze site!!!!
Gr. Martijn
...zal ik beginnen met mijn naam: Martijn, 34 jaar, woonachtig in het mooie Zuidlaren (Drenthe).
Sinds een jaar of 10 actief op de Weber one touch gold 57 cm, wat tot voor kort in mijn ogen "BBQ-en" was (hamburgers, spareribs en braadworsten)
Ookal zijn die varianten op zijn tijd ook lekker, moet ik toch eerlijk bekennen dat ik sinds een maand geleden ge?nfecteerd ben met het low & slow virus.
Door een kennismaking met oa pp, chicken cupcakes & baby backribs, bij een vriend in Breda: Tom (http://www.southerndutchbbq.nl/) moet ik eerlijk bekennen dat mijn One Touch Gold er binnen een week een broertje bij had, namelijk de: Weber Smokey Mountain 47 cm.
En tot nu toe zijn de eerste PP, en de eerste exemplaren baby backribs en buikribbetjes een feit.
Hopelijk krijg ik nog veel tips en goede recepten/idee?n van een ieder op deze site!!!!
Gr. Martijn