- Berichten
- 42
Lag al een tijdje te wachten dus vandaag maar weer aan begonnen.
Avond van te voren al lekker ingerubt en laten rusten in de koelkast.
Vandaag om 09:00 de kamado aangestoken, temperatuur wilde niet echt en ging nog even om saus, en je raad het al.. schuifjes iets te ver open en bij terugkomst zat die rond de 190 . Eerst even goed terug gekoeld tot 130 graden en toen erop gekwakt!
Rond de 60 graden even een lakje gegeven voor wat extra bark.
Rond de 75 graden ingepakt en rond de 95 graden was het ok bevonden om eraf te halen en nog een uurtje te laten rusten.
Daarna de broodjes even gegrild, coleslaw gemaakt en toen alles lekker gepulled en de broodjes vervolgens gereed gemaakt.
Heerlijk biertje erbij en het was weer zalig !!
Tot de volgende ronde weer en bedankt voor het kwijlen.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Avond van te voren al lekker ingerubt en laten rusten in de koelkast.
Vandaag om 09:00 de kamado aangestoken, temperatuur wilde niet echt en ging nog even om saus, en je raad het al.. schuifjes iets te ver open en bij terugkomst zat die rond de 190 . Eerst even goed terug gekoeld tot 130 graden en toen erop gekwakt!
Rond de 60 graden even een lakje gegeven voor wat extra bark.
Rond de 75 graden ingepakt en rond de 95 graden was het ok bevonden om eraf te halen en nog een uurtje te laten rusten.
Daarna de broodjes even gegrild, coleslaw gemaakt en toen alles lekker gepulled en de broodjes vervolgens gereed gemaakt.
Heerlijk biertje erbij en het was weer zalig !!
Tot de volgende ronde weer en bedankt voor het kwijlen.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk