- Berichten
- 2.736
Ik weet niet zeker of dit hier hoort maar dan verplaats je het maar.
Dit idee komt van Facebook af leek mij lekker om te maken was ook erg lekker ,maar denk dat de temperatuur iets omhoog moet en de Pulled pork moet wat beter gekruid worden het spek niet met prikkers vast zetten maar met slagerstouw.
Er kwamen gasten speciaal uit Noord-Holland om dit te proeven.
1 ananas met gewoon dun ontbijtspek en de andere met dikker pannekoekspek dit was beter.
Ingredi?nten
Schil eraf kontje en kopje bewaren
Middelste eruit halen en vullen met PP
Kopje en kontje er weer op en vast zetten met pennen
Matje vlechten van het spek
Het matje om de ananas rollen
Matje met ontbijtspek vast gezet met prikkers dit wil ik de volgende keer met slagerstouw proberen.
Andere ananas had ik met dikker pannenkoek spek gedaan en wat kruiden erop.
Toen op de BBQ indirect op 120 graden voor ongeveer een uur.
Van de BbQ
Doorgesneden
Op het bord plakken gesneden heerlijk
Dit idee komt van Facebook af leek mij lekker om te maken was ook erg lekker ,maar denk dat de temperatuur iets omhoog moet en de Pulled pork moet wat beter gekruid worden het spek niet met prikkers vast zetten maar met slagerstouw.
Er kwamen gasten speciaal uit Noord-Holland om dit te proeven.
1 ananas met gewoon dun ontbijtspek en de andere met dikker pannekoekspek dit was beter.
Ingredi?nten
Schil eraf kontje en kopje bewaren
Middelste eruit halen en vullen met PP
Kopje en kontje er weer op en vast zetten met pennen
Matje vlechten van het spek
Het matje om de ananas rollen
Matje met ontbijtspek vast gezet met prikkers dit wil ik de volgende keer met slagerstouw proberen.
Andere ananas had ik met dikker pannenkoek spek gedaan en wat kruiden erop.
Toen op de BBQ indirect op 120 graden voor ongeveer een uur.
Van de BbQ
Doorgesneden
Op het bord plakken gesneden heerlijk