Goede avond,
Ik heb volgende week met vrienden afgesproken. Helaas toen ik vroeg of ze iets niet wilde zeiden ze dat ze geen fan waren van varkensvlees.
Ik was eigenlijk van plan om spareribs te maken. Helaas...
Stel dat ik wel iets zoek waar je flink aan kan kluiven zoals spareribs maar dan van een ander dier, wat zou je dan kiezen?
Ik heb een Weber met spit, dus ik kan zowel indirect koken als op het spit.
Ben benieuwd naar jullie suggesties.
Alvast bedankt voor het meedenken
Ik heb volgende week met vrienden afgesproken. Helaas toen ik vroeg of ze iets niet wilde zeiden ze dat ze geen fan waren van varkensvlees.
Ik was eigenlijk van plan om spareribs te maken. Helaas...
Stel dat ik wel iets zoek waar je flink aan kan kluiven zoals spareribs maar dan van een ander dier, wat zou je dan kiezen?
Ik heb een Weber met spit, dus ik kan zowel indirect koken als op het spit.
Ben benieuwd naar jullie suggesties.
Alvast bedankt voor het meedenken