Hallo allemaal,
Ik ben van plan om Chuck en buikspek burned ends te maken. Hiervoor wil ik 1 saus maken zodat je alleen hoeft te kiezen tussen het vleessoort. Ook zoek ik een recept waar je kan spelen met hoeveel suiker en zout die er in zit en dat het resultaat nog steeds goed is.
Weten jullie een goeie saus (of een recept) die zowel voor rund als voor varken burned ends geschikt is?
Tenzij jullie anders adviseren gebruik ik om te beginnen een basis rub van zout, peper, knoflook, paprika, uienpoeder en chili.
Alvast bedankt voor het meedenken hierin.
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6013 met Tapatalk
Ik ben van plan om Chuck en buikspek burned ends te maken. Hiervoor wil ik 1 saus maken zodat je alleen hoeft te kiezen tussen het vleessoort. Ook zoek ik een recept waar je kan spelen met hoeveel suiker en zout die er in zit en dat het resultaat nog steeds goed is.
Weten jullie een goeie saus (of een recept) die zowel voor rund als voor varken burned ends geschikt is?
Tenzij jullie anders adviseren gebruik ik om te beginnen een basis rub van zout, peper, knoflook, paprika, uienpoeder en chili.
Alvast bedankt voor het meedenken hierin.
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6013 met Tapatalk