Beef en Steak

Ajam-Pangang

 
 
 
 

Peter64

Gerijpt
Berichten
4.982
Gisteren ff wat Ajam-pangang met nasi goreng en atjar gemaakt. Voor de basis heb ik onderstaande link gebruikt.


Het recept is redelijk gevolg. Ik heb iets minder pepers / sambal gebruikt. Voor de mede eters voldoende.

De kippendijen eerst gerookt met appelhout en deze vervolgens in grove delen gesneden en in de boemboe laten smoren
Na het smoren de kipdij,stukken uit de ketel gehaald en in een ovenschaal gedropt.
Mbv een blikje tomatenpuree en twee delen water de boemboe tot iets meer saus gemaakt.
Aangevuld met gembersiroop, sambal badjak en ketjap manis tot de gewenste smaak.

Tussen door ff nasi goreng en atjar taugé gemaakt.

De foto's weer deels met flits. Jeetje wat is het al vroeg donker.

IMG_6290.JPG

IMG_6291.JPG
IMG_6293.JPG


IMG_6292.JPG
IMG_6296.JPG


IMG_6299.JPG
 
Weer mooi gemaakt peter, had graag een bordje meegegeten.
 
Fantastisch, watertandend lekker.
 
Peter, je oosterse gerechten zijn altijd geweldig! Ook deze ziet er weer top uit 🤩
 
Dat ziet er weer top uit Peter. Je maakt altijd de meest lekkere oosterse gerechten!
 
foute boel
zit ik deze post te lezen om half drie.
heb me nu een partij lekkere trek

dank voor het delen @Peter64 :ROFLMAO:
 
Water loopt me weer in de mond Peter. Hier krijg je gewoon honger van. Top
 
Terug
Bovenaan Onderaan