- Berichten
- 4.986
Afgelopen zondag een gerecht op de Q gemaakt wat ik normaal binnen maak. Op de Q gaat perfect. Wel beetje op de temperaturen letten.
Voor het warmhouden heb ik de tweede weber op temperatuur gezet.
Ajam Betawi. Voor recept zie: https://www.bbqgenootschap.nl/threads/ajam-betawi-kip-in-pittige-ketjap.32366/
Saté manis Palembang. Getriggerd door @PH met een F. Ik heb het recept van kokkie blanda gevolgd.
Atjar Kol volgens het recept van Bep Vuyk in het Groot Indonesisch kookboek
Nasi Kunjit.
Beetje luie satésaus, kroepoek en strooigoed.
Voor de overige liefhebbers.....op wat rijst en atjar na was alles op.
Voor het warmhouden heb ik de tweede weber op temperatuur gezet.
Ajam Betawi. Voor recept zie: https://www.bbqgenootschap.nl/threads/ajam-betawi-kip-in-pittige-ketjap.32366/
Saté manis Palembang. Getriggerd door @PH met een F. Ik heb het recept van kokkie blanda gevolgd.
Atjar Kol volgens het recept van Bep Vuyk in het Groot Indonesisch kookboek
Nasi Kunjit.
Beetje luie satésaus, kroepoek en strooigoed.
Voor de overige liefhebbers.....op wat rijst en atjar na was alles op.