Beef en Steak

Aardewerk op de Kamado?

 

Robsteady

Kooltjesharker
Berichten
113
Ik heb een aardewerk pan die normaal in de oven gebruikt wordt. Neem aan dat dit ook op de Kamado geen probleem moet zijn voor langere sessies?

Zitten daar nog voor/nadelen aan verbonden?

14735B10-CA6C-47B9-A199-2690CE908059.jpeg
 
Alles wat in de oven kan ook ook indirect op de bbq gebruikt worden.
 
Frits +1
 
Frits +2
 
Frits +3
 
Zitten daar nog voor/nadelen aan verbonden?

Als je de deksel ook gebruikt dan zie ik een klein nadeeltje, je mist de rook!

Ik kook ook wel met een tajine op het Groene Ei en laat dan eerst de deksel weg en werk met wat rookhout. Later kan de deksel er dan nog op en kun je langer smoren.
 
Laatst bewerkt:
Zal bij deze pot niet gebeuren denk ik, maar een witte ovenschaal is bij mij niet langer wit. Werkt verder prima

Verstuurd vanaf mijn CPH2065 met Tapatalk
 
Dank allemaal voor de reacties, dan gaan we m binnenkort er eens op slingeren👍
 
Terug
Bovenaan Onderaan