Beef en Steak

Aangestoken door BBQ-virus

 

Ruudje76

Tondelzoeker
Berichten
3
Hallo allemaal, ook ik ben aangestoken door het bbq-virus. Op mijn Grill Guru XXl al best wat gerechten geprobeerd klaar te maken.

Ik heb mijn kamado nu bijna een jaar. Naast het grillen van bv. een lekker biefstukje probeer ik alle traditionele recepten 1 voor 1 af te vinken. Tot nu toe heb ik het onderstaande klaargemaakt:
- pulled chicken;
- pulled pork low & slow;
- pizza's;
- moink balls;
- frikadellen burnt ends;
- de ballen van Frits op een cederhouten plankje;
- koud gerookte zalm;
- beenham honing mosterd;
- beer can chicken.

De beer can chicken heb ik gisteren voor het eerst gemaakt en wat was ie lekker.

Ben benieuwd welke lekkere gerechtjes ik bij het BBQ Genootschap tegen ga komen.

Groet Rudy
 
Welkom Rudy!

Lekkere gerechten al gemaakt lees ik!
Er zijn nog zoveel prachtige heerlijke gerechten te maken.

Bavette rollade, picanha, gewoon geweldig heerlijke burgers, warme zalm gerookt op cederhout, Brisket, rosbief, spareribs, shortribs, stoofpotjes, pulled beef, banaan met rollo chocolaatjes, baklava en ga zo maar door!

Succes met opdoen van inspiratie.
Heb je een foto van je bbq plekje vinden we altijd leuk om te zien ( ik wel althans! )
 
Bob, bij deze. 😀
20240811_134059.jpg
 
Hi Ruud, al lekker bezig geweest zo te zien. Welkom hier!
 
Terug
Bovenaan Onderaan