Hallo allemaal, ook ik ben aangestoken door het bbq-virus. Op mijn Grill Guru XXl al best wat gerechten geprobeerd klaar te maken.
Ik heb mijn kamado nu bijna een jaar. Naast het grillen van bv. een lekker biefstukje probeer ik alle traditionele recepten 1 voor 1 af te vinken. Tot nu toe heb ik het onderstaande klaargemaakt:
- pulled chicken;
- pulled pork low & slow;
- pizza's;
- moink balls;
- frikadellen burnt ends;
- de ballen van Frits op een cederhouten plankje;
- koud gerookte zalm;
- beenham honing mosterd;
- beer can chicken.
De beer can chicken heb ik gisteren voor het eerst gemaakt en wat was ie lekker.
Ben benieuwd welke lekkere gerechtjes ik bij het BBQ Genootschap tegen ga komen.
Groet Rudy
Ik heb mijn kamado nu bijna een jaar. Naast het grillen van bv. een lekker biefstukje probeer ik alle traditionele recepten 1 voor 1 af te vinken. Tot nu toe heb ik het onderstaande klaargemaakt:
- pulled chicken;
- pulled pork low & slow;
- pizza's;
- moink balls;
- frikadellen burnt ends;
- de ballen van Frits op een cederhouten plankje;
- koud gerookte zalm;
- beenham honing mosterd;
- beer can chicken.
De beer can chicken heb ik gisteren voor het eerst gemaakt en wat was ie lekker.
Ben benieuwd welke lekkere gerechtjes ik bij het BBQ Genootschap tegen ga komen.
Groet Rudy