Hi allen,
Mijn naam is rieke. Ik ben sinds vorige woensdag de gelukkige eigenaresse van een KamadoJoe classic 2017.
Ons weekmenu was: woensdag: gerookt makreeltje, gegrilde entrecote me gepofe aardappel en courgette, gegrild fruit. Donderdag: beercan chicken. Vrijdag pizza quatro formaggio, zaeredag: reebout, zondag: wildzwijnbout, maandag: wildstoofpot uit de dutchoven.......
Wow, koken en lekker eten was al mn hobby, maar ik heb echt nog nooit zoveel plezier aan het koken beleefd....... en de bijzondere smaken van mn keu maakten het uber-lekker......
Mijn naam is rieke. Ik ben sinds vorige woensdag de gelukkige eigenaresse van een KamadoJoe classic 2017.
Ons weekmenu was: woensdag: gerookt makreeltje, gegrilde entrecote me gepofe aardappel en courgette, gegrild fruit. Donderdag: beercan chicken. Vrijdag pizza quatro formaggio, zaeredag: reebout, zondag: wildzwijnbout, maandag: wildstoofpot uit de dutchoven.......
Wow, koken en lekker eten was al mn hobby, maar ik heb echt nog nooit zoveel plezier aan het koken beleefd....... en de bijzondere smaken van mn keu maakten het uber-lekker......