- Berichten
- 2.736
Ik weet niet of het hier hoort maar dat hoor ik dan wel.
Aan de hand van lin haar recept in het deel van de Do
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=16812.0
De ingredi?nten bij elkaar
De spullen bij de bbq zetten zodat ik niet eerst weer wat moet zoeken.
Vlees in de Do en even aanbraden
Uien er bij en wat glazig bakken
Kruiden,vissaus,balsamico en de ketjap erbij en wat water zodat het vlees net onder staat.
Zo en nu moet het een tijdje sudderen op 130 ? 150 graden het ruikt nu al lekker.
Zo een lekker biertje erbij moet toch even wachten
Zo het is mooi ingekookt ziet er lekker uit.
En dan op het bord met risotto en groentes het was voor mijn vrouw te pittig ik vond het zo wel lekker maar het was inderdaad een beetje te pittig
Aan de hand van lin haar recept in het deel van de Do
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=16812.0
De ingredi?nten bij elkaar
De spullen bij de bbq zetten zodat ik niet eerst weer wat moet zoeken.
Vlees in de Do en even aanbraden
Uien er bij en wat glazig bakken
Kruiden,vissaus,balsamico en de ketjap erbij en wat water zodat het vlees net onder staat.
Zo en nu moet het een tijdje sudderen op 130 ? 150 graden het ruikt nu al lekker.
Zo een lekker biertje erbij moet toch even wachten
Zo het is mooi ingekookt ziet er lekker uit.
En dan op het bord met risotto en groentes het was voor mijn vrouw te pittig ik vond het zo wel lekker maar het was inderdaad een beetje te pittig