Beef en Steak

5 kruiden procureur in de Do

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.736
Ik weet niet of het hier hoort maar dat hoor ik dan wel.

Aan de hand van lin haar recept in het deel van de Do
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=16812.0

De ingredi?nten bij elkaar
0_CD10_A19-_DDCF-478_D-_B171-4_F94_BA620_BBE.jpg


De spullen bij de bbq zetten zodat ik niet eerst weer wat moet zoeken.
A19_FA564-_E454-4_FAA-_A649-376_D45_DF1_E09.jpg


Vlees in de Do en even aanbraden
336_AB508-_A94_F-419_B-_BAA1-96_FED95_B26_C4.jpg


Uien er bij en wat glazig bakken
4_A744_AD7-7_D05-4_D08-882_B-_C2632_CA07_C23.jpg


Kruiden,vissaus,balsamico en de ketjap erbij en wat water zodat het vlees net onder staat.
4_A7_CAA59-_A6_BF-4456-_AFED-18_E4470_AB45_D.jpg


Zo en nu moet het een tijdje sudderen op 130 ? 150 graden het ruikt nu al lekker.

Zo een lekker biertje erbij moet toch even wachten  :)
6_BB54_B1_A-708_D-4_EB7-9_A13-_F0342_A2358_BA.jpg


Zo het is mooi ingekookt ziet er lekker uit.
BCCA489_F-4_F48-45_B2-87_E9-2_ADE4_A12698_A.jpg


En dan op het bord met risotto en groentes het was voor mijn vrouw te pittig ik vond het zo wel lekker maar het was inderdaad een beetje te pittig  :D
119_B538_D-6_DC1-45_B8-_AED7-5_C953_A57_A56_D.jpg
 
Dat ziet er heerlijk uit Piet ;)
Denk dat we dat wel lusten.
 
Dat is een mooie pot eten. Ik hou meestal ook van pittig. Soms ben ik iets te scheutig, en dat geef ik dan natuurlijk nooit toe ;-). Als ik dit zo zie schuift de DO weer naar boven op de wensen lijst.
 
Ziet er heel fijn uit zo! En met die mooie fruitige Cranachan Killer van Fierce daarbij....top!
 
Terug
Bovenaan Onderaan