- Berichten
- 33
Gisteren voor het eerst pulled beef gemaakt volgens het recept van Jord Althuizen.
In de avond alle voorbereidingen gedaan.
Hierna in de dry-rub gezet/opgebonden en vacu?m gezogen.
De volgende ochtend de bbq klaar gemaakt voor gebruik.
Eerst 3 uur indirect gerookt aan het spit.
Daarna eraf gehaald en ingepakt in een ovenschaal met margarine/runderfond. En 5 uur verder laten garen totdat de kerntempratuur 80 graden was.
Hier heb ik het nadeel van gas ook ontdekt, de temperatuur begon plotseling te zakken..
Toen ik keek zag ik geen vlammen meer.
Snel de reserve fles aangesloten en hij kon weer door
Nu lekker pullen en de saus er over en doorroeren
Het was zeer goed van smaak alleen hier een daar taai waardoor je niet goed kon pullen...
Vandaag het geen wat over is heel de dag laten sudderen in de pan.
En de rest vacu?m gezogen en de vriezer in
In de avond alle voorbereidingen gedaan.
Hierna in de dry-rub gezet/opgebonden en vacu?m gezogen.
De volgende ochtend de bbq klaar gemaakt voor gebruik.
Eerst 3 uur indirect gerookt aan het spit.
Daarna eraf gehaald en ingepakt in een ovenschaal met margarine/runderfond. En 5 uur verder laten garen totdat de kerntempratuur 80 graden was.
Hier heb ik het nadeel van gas ook ontdekt, de temperatuur begon plotseling te zakken..
Toen ik keek zag ik geen vlammen meer.
Snel de reserve fles aangesloten en hij kon weer door
Nu lekker pullen en de saus er over en doorroeren
Het was zeer goed van smaak alleen hier een daar taai waardoor je niet goed kon pullen...
Vandaag het geen wat over is heel de dag laten sudderen in de pan.
En de rest vacu?m gezogen en de vriezer in