- Berichten
- 256
Mijn zusje en zwager zijn allebei in de winter jarig en geven altijd samen een feestje. Hun beide dus een zelf gemaakt etentje kado gedaan. Mijn favoriete voorgerecht is toch we de op hooi gerookte carpaggio van Ossenhaas. Kwartiertje roken en dan een 1,5 / 2 uur in de diepvries en dan zo dun mogelijk snijden. Dan is ie nog dikker als in een restaurant. Evt plat meppen met een skillet Daarna een lekkere grote côte de boeuf van 1,4 kilo welke ik reverse sear bereidde tot 48 graden en daarna afgrillen tot 52-54 graden. Beetje whiskey erover heen sprayen voor de show. Daarnaast zalmpje op plank, hasselback aardappeltjes en salade (niet op de foto helaas) Als toetje een stroopwafel, rolo brownie. Brownie beslag gemaakt. Daar doorheen 3 verkruimelde stroopwafels Met bakpapier in een skillet. En versieren met stroopwafel en een stuk of 10 rolo’s. Ik had hem iets te lang waardoor hij iets te donker was. De smaak was echter fantastisch.