H
henri.wolbrink
Gast
Deze week weer eens bij mijn slager langs geweest voor een varkens schouder.
Hij had deze niet meer liggen, of ik een dag later terug kon komen.
Terwijl hij dit zei zag ik lagen 3 oude beef Ribs me aan te kijken, en dus toen deze maar gekocht.
Iets getrimd, ingesmeerd met Worcestershire en gerubd met zout, peper en knoflook. Geheel gisterenmiddag op mijn keteltje gelegd bij 130C. En met een blokje cherry hout.
Na 2 uurtjes temperatuur laten zakken naar 110C en gisteravond rond 21:00 samen met het vrouwtje elk een rib gegeten.
3e (middelste) rib ligt voor vandaag te wachten.
Verder trouwens ook de pork schouder opgehaald. Deze gaat morgenochtend vroeg op de Q.
Was weer genieten.
Hij had deze niet meer liggen, of ik een dag later terug kon komen.
Terwijl hij dit zei zag ik lagen 3 oude beef Ribs me aan te kijken, en dus toen deze maar gekocht.
Iets getrimd, ingesmeerd met Worcestershire en gerubd met zout, peper en knoflook. Geheel gisterenmiddag op mijn keteltje gelegd bij 130C. En met een blokje cherry hout.
Na 2 uurtjes temperatuur laten zakken naar 110C en gisteravond rond 21:00 samen met het vrouwtje elk een rib gegeten.
3e (middelste) rib ligt voor vandaag te wachten.
Verder trouwens ook de pork schouder opgehaald. Deze gaat morgenochtend vroeg op de Q.
Was weer genieten.