- Berichten
- 1.147
Goedemiddag, spareribs getrimd, rub en nu op 135 graden.
Vanavond staan er hamburgers op het menu maar ik wilde de spareribs niet tot dinsdag in de koelkast laten liggen, daarom wil ik ze nu voorbereiden voor dinsdag.
Ik weet dat smaak persoonlijk is , maar toch graag wat advies. Ik wil ze nu 2,5 uur ongeveer op 135 graden doen en dan eraf en dinsdag de rest (1,5 en 1?)
Of kan ik ze beter dinsdag nog gewoon op 135 of hoger nog 1,5uur doen voor de Easterwood methode?
Om ze dinsdag ingepakt en wel op de BBQ te leggen met wat boter en bruinesuiker (of Maple syrup, whatever) vanaf kamertemperatuur of beter gewoon afbakken op 135 bijvoorbeeld en regelmatig inkwasten?
Ik neig naar inpakken en daarna aflakken.
Fijne dag allemaal.
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
Vanavond staan er hamburgers op het menu maar ik wilde de spareribs niet tot dinsdag in de koelkast laten liggen, daarom wil ik ze nu voorbereiden voor dinsdag.
Ik weet dat smaak persoonlijk is , maar toch graag wat advies. Ik wil ze nu 2,5 uur ongeveer op 135 graden doen en dan eraf en dinsdag de rest (1,5 en 1?)
Of kan ik ze beter dinsdag nog gewoon op 135 of hoger nog 1,5uur doen voor de Easterwood methode?
Om ze dinsdag ingepakt en wel op de BBQ te leggen met wat boter en bruinesuiker (of Maple syrup, whatever) vanaf kamertemperatuur of beter gewoon afbakken op 135 bijvoorbeeld en regelmatig inkwasten?
Ik neig naar inpakken en daarna aflakken.
Fijne dag allemaal.
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk