En dan toch maar weer eens een Pulled Pork maken.
Ik heb er voor gekozen om mijn Procureur in 2 stukken te verdelen, 1/5 en 4/5. Om 2 verschillende rubs te proberen.
Op het kleine stuk zit Blues Hog en op het grote stuk mijn eigen basisrub (ooit begonnen met de basisrub van Dennis en hier te vinden http://www.bbq-nl.com/2009/02/basis-barbecue-rub.html).
Hieronder de foto's:
Foto 1 de ingredi?nten.
Foto 2 gerubbed en ingepakt.
Foto 3 De Apple Bourbon Sauce, ook via Bbq-nl.
Deze saus gaat morgen op de broodjes Pulled Pork er bij.
Het menu wordt compleet gemaakt met een Koolsla.
Morgen meer beelden.
Ik heb er voor gekozen om mijn Procureur in 2 stukken te verdelen, 1/5 en 4/5. Om 2 verschillende rubs te proberen.
Op het kleine stuk zit Blues Hog en op het grote stuk mijn eigen basisrub (ooit begonnen met de basisrub van Dennis en hier te vinden http://www.bbq-nl.com/2009/02/basis-barbecue-rub.html).
Hieronder de foto's:
Foto 1 de ingredi?nten.

Foto 2 gerubbed en ingepakt.

Foto 3 De Apple Bourbon Sauce, ook via Bbq-nl.

Deze saus gaat morgen op de broodjes Pulled Pork er bij.
Het menu wordt compleet gemaakt met een Koolsla.
Morgen meer beelden.