Beef en Steak

1ste pulled pork

 

Lloyd23

Tondelzoeker
Berichten
9
Enkele weken geleden pulled pork gemaakt... Geen foto's van de bereiding (telkens te veel stress) ๐Ÿ˜‚ (ook heel de nacht voor wakker gebleven ๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’)

Maar wat was het het waard๐Ÿ˜ฏ
Hier dan nacho's en "bitterbillen" van gemaakt..
Nacho's waren TOP, de "bitterballen" mochten iets meer pit of smaak hebben (iemand tips).

Bereid op de masterbuit 800.

Volgende week zaterdag staat er 10kg pulled pork op de agenda ๐Ÿฅณ

IMG-20220918-WA0001.jpg


IMG-20220918-WA0000.jpg


IMG-20220917-WA0000.jpeg
 
Mooi resultaat. Je kan pulled pork heel goed na kruiden als het klaar is. Datzelfde geldt voor je roux bij pulled pork bitterballen, daar moet je eigenlijk niet vanaf kunnen blijven als het klaar is ๐Ÿ˜‰
 
Mooi resultaat. Je kan pulled pork heel goed na kruiden als het klaar is. Datzelfde geldt voor je roux bij pulled pork bitterballen, daar moet je eigenlijk niet vanaf kunnen blijven als het klaar is ๐Ÿ˜‰
Dan gaan we het nog eens proberen dit weekend!

Nog tips of tricks??
 
Pulled Pork is geen rocket science, zeker als je de wedstrijdmethode van noskos gebruikt.

Wat je wel kan doen is wanneer je PP klaar is, dus als een prikker erin glijdt als in een pot pindakaas, hem uitpakken en nog een half uur terugleggen op de barbecue. Dit is de manier wat noskos nu ook doet. Zo stijft de bark weer op maar gaart je vlees niet door.
Dit is de zogenaamde noskosmethode.
Daarna weer inpakken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan