- Berichten
- 141
Mrs. Grasshopper is zondag jarig. Het idee is daarmee geboren om de gasten te trakteren op pulled pork.
Een Boston Butt van 4,9KG schoon aan de haak!
Recept op basis van Noskos. Alle credits dus die kant op .
De Southern Succor pork rub:
Ge?njecteerd met de injectiemix.
De Boston Butt licht getrimd. De grove, dikke stukken eraf gesneden.
In de rub, ge?njecteerd en ingepakt. Dit rond de klok van 22:00 gedaan.
Wat betekende dat mijn wekkertje naar 5.45 ging zodat rond 6.15-6.30 de butt op het ei kon.
Handje kersenhout
Snel nog even een foto
Rond 09.30
Temperatuur is goed stabiel. De butt stijgt netjes. Verwachting is rond 11.00 de butt te voorzien van de glaze.
Update:
11.00 hahaha. 13.30 zul je bedoelen. Pas toen tikte hij de 74 graden aan.
Nu in de glaze, na 2 uur in de alu folie.
15.45 ingepakt in folie.
Op naar kern 88.
Keep you all posted
Een Boston Butt van 4,9KG schoon aan de haak!
Recept op basis van Noskos. Alle credits dus die kant op .
De Southern Succor pork rub:
Ge?njecteerd met de injectiemix.
De Boston Butt licht getrimd. De grove, dikke stukken eraf gesneden.
In de rub, ge?njecteerd en ingepakt. Dit rond de klok van 22:00 gedaan.
Wat betekende dat mijn wekkertje naar 5.45 ging zodat rond 6.15-6.30 de butt op het ei kon.
Handje kersenhout
Snel nog even een foto
Rond 09.30
Temperatuur is goed stabiel. De butt stijgt netjes. Verwachting is rond 11.00 de butt te voorzien van de glaze.
Update:
11.00 hahaha. 13.30 zul je bedoelen. Pas toen tikte hij de 74 graden aan.
Nu in de glaze, na 2 uur in de alu folie.
15.45 ingepakt in folie.
Op naar kern 88.
Keep you all posted