- Berichten
- 372
2e kerstdag lekker met mn vrouw thuis. Een mooi moment om de Bastard aan te zetten. Omdat shortribs al een tijdje op de lijst stonden, vond ik dit een mooi moment.
BBQ mooi tussen de 100 en 120 gehouden zonder extreme uitschieters. Soms liep het langzaam op, na correctie weer terug. Soms weer wat te ver. Vooral na de de 2e keer sprayen ging het wat heen en weer.
Helaas geen foto van na het trimmen. Wel van na de rub.
Terwijl het vuur de kolen heet maakt, tijd voor koffie.
Na een tijdje op de BBQ toch even insprayen.
En bij een graad om 72 toch even ingepakt. Om get wat sneller te laten gaan.
Na een totale tijd na ruim 8 uur en 15min kon hij er bij 93 graden vanaf.
En dan nog heel even laten rusten, om gem daarna eindelijk aan te snijden.
Super mooi gelukt al zeg ik het zelf.
En dan is dit het enige wat er overblijft.
Smaakte erg lekker. Ga het zeker nog eens maken.
BBQ mooi tussen de 100 en 120 gehouden zonder extreme uitschieters. Soms liep het langzaam op, na correctie weer terug. Soms weer wat te ver. Vooral na de de 2e keer sprayen ging het wat heen en weer.
Helaas geen foto van na het trimmen. Wel van na de rub.
Terwijl het vuur de kolen heet maakt, tijd voor koffie.
Na een tijdje op de BBQ toch even insprayen.
En bij een graad om 72 toch even ingepakt. Om get wat sneller te laten gaan.
Na een totale tijd na ruim 8 uur en 15min kon hij er bij 93 graden vanaf.
En dan nog heel even laten rusten, om gem daarna eindelijk aan te snijden.
Super mooi gelukt al zeg ik het zelf.
En dan is dit het enige wat er overblijft.
Smaakte erg lekker. Ga het zeker nog eens maken.
Laatst bewerkt: