BasBQ
Beef en Steak

1e keer PP op de otp47

 
 

Smug

Tondelzoeker
Berichten
15
Na vorige week spareribs gemaakt te hebben, was het vandaag tijd voor pulled pork.

Procureur van 2.5 kg, klaargemaakt volgens het wedstrijdrecept van noskos.

Appelsnippers als rookhout.

De Q was deze keer door de wind wat lastiger op temperatuur te houden, maar is met wat uitschieters vrij aardig gelukt.

44e76999df60c181e964199ae5d7dd83.jpg


De procureur

b98d37eccb5af432540ca2d27a61f044.jpg


Ge?njecteerd en in de rub.

ee15bbff01861ca06c98a9db6ccb3269.jpg


Op de Q

e6a54be011153a18a1e637bbd0967507.jpg


Na 2.5 uur even omgedraaid

1415bd04076792b4293b76028f9d1b59.jpg


Na 5 uur in de glac?

629f24a33c17b1330841e606ab66d5e0.jpg


Resultaat na een uur gerust te hebben in aluminiumfolie.

42b43c5864b0aa0b311bc0a9af222e5c.jpg


Eindresultaat tijdens het pullen

Zeer tevreden over de 1e keer, vlees wad heerlijk. Uiteraard wat verbeterpunten.

Er zaten wat droge stukken tussen, met de eindsaus was dit prima op te vangen. Maar de volgende keer willen we dit uiteraard niet.

Bedankt voor het kijken
 
Dat ziet er goed uit.
Gefeliciteerd met je knor.
 
lekker hoor, gefeliciteerd met knorrie
 
Terug
Bovenaan Onderaan