Vandaag schoonouders over de vloer en ik had nog een kilotje buikspek liggen. Mooi moment voor pork belly burnt ends..
Ik heb ze gisteren in de pork prank rub gezet van Franky’s. Vanmiddag rond 13:30 de bastard aangestoken en naar een roostertemperatuur van +-110 graden gebracht. De lekbak gevuld met water en het buikspek erop gelegd. Ik heb ze bereid volgens het recept van Noskos. 3 uur gerookt met kersenhout, 2 uur lang afgedekt in een ovenschaal en daarna half uurtje in de bbq saus laten karamelliseren.
Iedereen aan tafel was zeer enthousiast over het eindresultaat, waaronder ik zelf ook!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ik heb ze gisteren in de pork prank rub gezet van Franky’s. Vanmiddag rond 13:30 de bastard aangestoken en naar een roostertemperatuur van +-110 graden gebracht. De lekbak gevuld met water en het buikspek erop gelegd. Ik heb ze bereid volgens het recept van Noskos. 3 uur gerookt met kersenhout, 2 uur lang afgedekt in een ovenschaal en daarna half uurtje in de bbq saus laten karamelliseren.
Iedereen aan tafel was zeer enthousiast over het eindresultaat, waaronder ik zelf ook!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk