- Berichten
- 208
Vandaag maar eens de stoute schoenen aan getrokken en zelf pizza's gemaakt. Ik moest tenslotte ook nog de "oven" van de rotisserie uit testen. Eigenlijk gisteren al begonnen met deeg maken. Ik heb even een filmpje van Simon Giaccotto gekeken en daarna gedaan wat hij ook deed.
Bolletjes hebben ongeveer 20 uur in de koeling gelegen en 2 uur buiten de koeling voordat ze pizza's werden. Ik weet niet of ik met die tijden nog wat moet spelen want ik vond het deeg niet heel erg "fluffy". Ik had niet het idee dat ik echt lucht in het deeg had zeg maar.
Maar goed, mooie bodems gestretched, belegd en in de bbq. Ik heb het advies van Bastard aangehouden om de bbq niet extreem heet te stoken en dus op 250. Volgende keer kies ik denk ik toch voor 300. Maar al met al best tevreden en ze smaakten erg lekker!
Bolletjes hebben ongeveer 20 uur in de koeling gelegen en 2 uur buiten de koeling voordat ze pizza's werden. Ik weet niet of ik met die tijden nog wat moet spelen want ik vond het deeg niet heel erg "fluffy". Ik had niet het idee dat ik echt lucht in het deeg had zeg maar.
Maar goed, mooie bodems gestretched, belegd en in de bbq. Ik heb het advies van Bastard aangehouden om de bbq niet extreem heet te stoken en dus op 250. Volgende keer kies ik denk ik toch voor 300. Maar al met al best tevreden en ze smaakten erg lekker!