Beef en Steak

1e keer beercan (Chicken Sitter) chicken

 

Rimo73

Tondelzoeker
Berichten
16
Gisteravond voor de 1e keer beercan(Chicken Sitter) Chicken gemaakt. Kippetje van 1,5 bij de Marokkaanse slager vandaag, Noskos The Chicken rub erop gedaan en daarna 5 kwartier op de BBQ met een stukje rookhout (appel chunk) Kerntemperatuur 74 graden en het kippetje was best lekker moet ik zeggen, heel erg mals. Weer een stapje verder met de kamado, al doende leert men. Alleen lastig om de temperatuur onder controle te houden, wellicht toch beter 1 wokkel gebruiken i.p.v. 3🤐 De temperatuur wilde telkens te ver omhoog.
20230624_163448.jpg
20230624_162017.jpg
20230624_161721.jpg
20230624_160904.jpg
20230624_162303.jpg
20230624_162404.jpg
20230624_163737.jpg
20230624_173858.jpg
20230624_174757.jpg
 
Yep, hele mooie BCC welkom bij de tokkies, ik verplaats hem naar H&F, BBC is niet echt L&S
 
Lust ik :)
 
Yep, hele mooie BCC welkom bij de tokkies, ik verplaats hem naar H&F, BBC is niet echt L&S
Dank je wel, excuses maar bedankt dat je hem naar de juiste categorie hebt verplaatst

Verstuurd vanaf mijn SM-A536B met Tapatalk
 
Proficiat met de tokkie award.
Oplopen van temp heeft niet direct iets te maken met de heoveelheid wokkels.
Ikmziemdat je aan hetnroken bent m3l alle schuiven open ? 🤔

Maak gewoon met 1 wokkel en hotspot en laat de,Q op temperatuur komen.
T8jdig knijpen, niet teveel openen en rustig blijven
 
Proficiat met de tokkie award.
Oplopen van temp heeft niet direct iets te maken met de heoveelheid wokkels.
Ikmziemdat je aan hetnroken bent m3l alle schuiven open ?

Maak gewoon met 1 wokkel en hotspot en laat de,Q op temperatuur komen.
T8jdig knijpen, niet teveel openen en rustig blijven
Dank je wel, ik heb inderdaad de schuif beneden gedeeltelijk open gehad en boven ook iets open, hoe zou je het dan moeten doen met roken?
Om de kamado op temperatuur te krijgen gooi ik hem beneden helemaal open en boven ook een stuk. Dan wil ik 20 graden voor hij de temperatuur bereikt die ik wil hebben gaan knijpen, maar ben bang dat de temperatuur al zo hard aan het stijgen is dat in hem niet meer onder controle kan krijgen. Wat zou je mij kunnen aanraden om te doen?

Verstuurd vanaf mijn SM-A536B met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan